VGMC - DEPOSIT HANYA SEKALI, WITHDRAW BERKALI-KALI..

Talk about investing tips & strategies, your experiences, and Sabah economy.

Moderator: Moderators

Forum rules
READ: SabahForum.com Board-Wide Rules & Regulations. FORUM INI BUKAN TEMPAT UNTUK MENCARI DOWNLINE ATAU MENGIKLAN PELUANG PERNIAGAAN TANPA BERKONGSI MAKLUMAT SECARA TERBUKA. LINK YG SEDEMIKIAN AKAN DIPADAM TANPA AMARAN.

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Thu Feb 24, 2011 7:51 pm

VGMC memang xda lesen BNM sebab dia tidak ada office di negara kita. transaksi semua dlm online. tidak melibat org tengah untuk mengambil deposit drpd individu, tapi individu itu sendiri membuat deposit terus kpd sykt. segala deposit dan pembayaran adalah diuruskan oleh individu sendiri dan tiada agen untuk menguruskannya, kecuali individu tersebut memohon bantuan drpd upline.

saya tidak menipu kawan2 dlm SF ne untuk join program ini. saya cuma berkongsi peluang yg ada dan memberitahu segala risiko yg bakal berlaku sebelum individu tersebut join. mana2 bisnes ada risikonya.
so sapa yg berani dan faham akan risikonya, boleh join. klu takut dan x berani, ada boleh melabur ke tempat yg sesuai dgn anda. tidak semestinya sykt yg tidak berdftr dgn BNM ne scam..

board director VGMC telah ke Indonesia pd DIS 2010 dan ke Singapore bulan lepas. ini menunjukkan sykt tersebut wujud dan bukan sykt atas angin. Sehingga kini sykt masih membuat bayaran dan belum scam kpd shareholdernya. shareholder vgmc ne bukan terdiri drpd asia saja tp jg di USA dan Europe..
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Advertisement

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Thu Feb 24, 2011 7:54 pm

aurelia wrote:
SC tu kena blok sebab diorg buat terang-terangan, openly di Malaysia, sampai yg pangkat Datuk pun ada joined. Tpi klu company tu di oversea, BNM tiada hak utk campurtgn. Paling2 klu tu company is based in USA, maybe SEC sana atau FBI akan turun padang, tapi bukan BNM. Unless klu dibuat secara open, ada office di Malaysia, atau website tu dihost dlm negara, barulah SEC/BNM ada kuasa utk masuk campur. BNM tiada kuasa utk masuk campur hal company negara luar (unless klu ada joint-venture investigation, that is a different case).

Lagi satu, duit yg mengalir keluar tu, bukan lagi dlm bentuk RM. Ia sudah ditukarkan dlm bentuk USD, selalunya org pakai e-gold. BNM tiada kuasa mau masuk campur hal2 mcm e-gold, Paypal ka, AlertPay ka... duit tu pun bukannya terus keluar dari akaun bank pengguna, tapi circulate amongst money exchangers, between buyers & sellers. RM tiada harga utk dihantar keluar dlm urusniaga online yg membabitkan negara2 luar seperti USA. Unless la klu urusniaga tu di Malaysia, yg membabitkan akaun2 bank seperti Maybank2u, CIMBClicks dan sebagainya, barulah boleh trace.

Saya bukan sokong progam si jjj ni, sekadar menjelaskan apa & bagaimana program/prosedur ini berjalan. Saya sendiri pun tidak join program2 mcm ni.


hebat c aurelia ne.. berpengalaman ne.. thanks atas penerangan tersebut.. :thumbup1:
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sat Feb 26, 2011 12:05 pm

jjj wrote:X SABAR MENUNGGU 26 FEBRUARI NE..
0.1OZ GOLD DIVIDEN.. KALAU TUKAR DGN PRICE EMAS SEKARANG DPT LA 140USD (RM434)

GOYANG KAKI PUN DUIT MASUK.. :drool2: :drool2:


SEPERTI YG DI TUNGGU2.. HARI INI DIVIDEN MASUK.. :grin: :grin: :clap2:
DAPAT USD141.. :thumbup1:


Image
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sun Feb 27, 2011 8:35 pm

tengah tunggu bonus tajaan masuk..
ada donline masuk 5lot hari ini.. :grin: :thumbup1:
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby watcha06 » Sun Mar 06, 2011 9:27 pm

10% dividen setiap bulan bermaksud 120% setiap tahun! Pelabur-pelabur world class seperti Warren Buffett dan George Soros pun 'hanya' memberi pulangan 20 - 34% setahun! Adakah masuk akal orang yang tidak pernah dikenali dapat memberikan pulangan yang sebegitu tinggi? Kalau betul pula, sudah tentu semua media di dunia termasuk CNN, Fortune dan Forbes mau memberi liputan yang menyeluruh kepada pengurus dana tersebut. Kenapa nda da? Takkanlah media dunia (yang tahu semua pelaburan lain) begitu buta dan tidak pernah mendengar pulangan yang sebegitu hebat?
watcha06
 
Posts: 18
Joined: Sat Mar 05, 2011 9:46 pm
Credit in hand: 31.22
Location: Tamparuli, Sabah

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Mon Mar 07, 2011 1:27 pm

watcha06 wrote:10% dividen setiap bulan bermaksud 120% setiap tahun! Pelabur-pelabur world class seperti Warren Buffett dan George Soros pun 'hanya' memberi pulangan 20 - 34% setahun! Adakah masuk akal orang yang tidak pernah dikenali dapat memberikan pulangan yang sebegitu tinggi? Kalau betul pula, sudah tentu semua media di dunia termasuk CNN, Fortune dan Forbes mau memberi liputan yang menyeluruh kepada pengurus dana tersebut. Kenapa nda da? Takkanlah media dunia (yang tahu semua pelaburan lain) begitu buta dan tidak pernah mendengar pulangan yang sebegitu hebat?


Pelaburan boleh dibahagikan kpd LOW RISK & HIGH RISK.. High Risk High Return..
so kita sebagai pelabur mempunyai pilihan masing2.. maybe tuan terkejut dgn pulangan sebegitu tinggi namun its real happened.. malahan UT pun boleh capai 30-40% setahun..

Famous atau terkenal tu bukan isu utama dan jadi masalah.. yang penting payment cantik.. tapi tula kekadng org sibuk mencari kepopularan aka mengkaji ke hilir ke hulu suatu sykt dgn mengambil masa berbulan2.. walhal org lain dah nyaman dgn income..
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sun Mar 13, 2011 8:31 pm

Dividen masuk hari ini.. :clap2:

Image
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby Jutawan » Thu Mar 17, 2011 5:29 pm

Nie bukan hyip ker? Sykt. register kat mana?
Jutawan
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 553
Joined: Wed Dec 19, 2007 4:41 pm
Credit in hand: 76.33
Bank: 10,678.83
Location: malaysia truly asia

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Thu Mar 17, 2011 5:59 pm

ne high risk investment..
sykt register di panama..
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sun Mar 20, 2011 3:40 pm

GALA Dinner VGMC 2011

gmbr boss vgmc bersama shareholder malaysia.


Image
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Fri Mar 25, 2011 8:08 am

yes esk dividen masuk lg.. :thumbup1:
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sat Mar 26, 2011 9:18 am

dividen masuk lg..
sabtu pun masuk automatik..

sapa mau gaji bulanan yg sentiasa meningkat, kontek sy.. :grin:
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby Jutawan » Sat Mar 26, 2011 9:49 am

Ramai member dari SF join ini program?
Jutawan
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 553
Joined: Wed Dec 19, 2007 4:41 pm
Credit in hand: 76.33
Bank: 10,678.83
Location: malaysia truly asia

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby jjj » Sat Mar 26, 2011 11:48 am

Jutawan wrote:Ramai member dari SF join ini program?


byk join dr Luar SF..
ada minat? boleh jumpa 2 april klu berminat..
masa tu sy balik KK..
YM/SKYPE: sir_eson | HP: +6012.913.5388
User avatar
jjj
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 937
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:37 pm
Credit in hand: 70.12
Bank: 8,655.07

Re: DIVIDEN 10% GOLD MONTHLY DEPEND MARKET PRICE

Postby aurelia » Sat Mar 26, 2011 12:16 pm

jjj wrote:
Jutawan wrote:Ramai member dari SF join ini program?


byk join dr Luar SF..
ada minat? boleh jumpa 2 april klu berminat..
masa tu sy balik KK..


Oh, sy lupa pula yg ko di KL. Coz aritu ada colleague sy mau apply credit card. Tapi mcm susah sdh skg kan, coz diorg sudah kasi naik tu requirements for annual salary.
~ 'It is so easy to judge me, based on what you think you know about me. But, would you walk a mile in my shoes?' ~
User avatar
aurelia
Veteran SF
Veteran SF
 
Posts: 13458
Joined: Wed Jul 21, 2010 3:38 pm
Credit in hand: 1,566.99
Bank: 13,696.69
Location: Somewhere out there...

PreviousNext

Return to Stock, Investments & Economy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.