SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Cerita pasal Akademi Fantasia, Bintang RTM, Malaysian Idol, drama, radio dan wayang kegemaran dan yang begitulah.

Moderator: Moderators

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby tycoob » Sat Nov 15, 2008 9:43 pm

siookk ooo ini stesen...

hari² suda sia buka suria fm kinabalu.... peduli itu hitz..

tp sayang.... jarang-jarang bah org kita menelefon time jam pertama dan kedua....

jadi terpaksa dj otto kasi main lagu... sia suka kalo dj otto baca sms...
Image
Image
User avatar
tycoob
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1990
Joined: Tue Mar 06, 2007 3:52 am
Credit in hand: 0.00

Advertisement

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby zainul73 » Mon Dec 22, 2008 2:42 pm

waaaaaaaaah astaga!!! othoe punya lah sya takajut dingar ni suria fm ada juga durang bagi can dingar loghat sabah utk semua seluruh malaysia.... ko tau kah othoe pasal kau lah ni durang sakap sya jual gigi pagi-pagi macam urang gilak jdi sya bagitau lah dingan durang yg sya dingar ni suria fm naaaah budu bah durang ni kan hehehehehe ko bah ni yang gilak kan othoe hehehehe jan marah ah sya main-main saja bah tu hehehehe wahh siok pula sya dingar tau...othoe tulung dulu ko kasi masuk nama sya di radiu dingan ucapan salamat batugas kapada samua pulis-pulis di malaysia yang panting sakali pulis di kiki hehehehehehe ko tau sikit lagi sya mau guling-guling di alun-alun...ok c u next time othoe i'm very proud of u.......... :wall: :clap2: :lolrf: :thumbup1:
zainul73
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 22, 2008 2:20 pm
Credit in hand: 0.00

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby jilut » Mon Dec 29, 2008 5:42 pm

halo otthoe....hehhehe....siaran suria fm kinabalu ni bulih dengar di sabah ja ka..lain negeri dapat dengar juga ka...best o kalo dapat dengar....x juga langadon sangat sm sabah....hehhehe
jilut
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 29, 2008 5:35 pm
Credit in hand: 0.00

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby nora_gl » Tue Jan 06, 2009 10:17 am

rasanya saya la yg ketinggalan disini...baru minggu lepas saya dengar celoteh dj othoe ni....best o...
yg tgh kecewa pun bulih ketawa dgr dia punya jenaka..mmg terhibur punya..1st time saya dengar pun(time tu saya btl2 tenson)..dgr pny dgr..hilang tenson..hahaha...
apa2pun,thanks buat saya t'hibur..mmg inda rugi dgr 105.90 ni..caya la..
nora_gl
 
Posts: 47
Joined: Thu Mar 22, 2007 10:22 am
Credit in hand: 0.00
Location: Naa..ko pikirr..masih di Sabah baini ^_^

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby nora_gl » Tue Feb 03, 2009 5:22 pm

hi semua...
mo tanya ni...
sy selalu dgr dj othoe putarkan lagu pertemuan terakhir ini - clarice j.matha ft den bisa..
siok pla dgr..tp sy berabis cari di youtube ni lagu x dpt2..ada sapa2 blh upload ka bg yg ada ni lagu??
nora_gl
 
Posts: 47
Joined: Thu Mar 22, 2007 10:22 am
Credit in hand: 0.00
Location: Naa..ko pikirr..masih di Sabah baini ^_^

Re: SURIA FM-SIARAN PAGI KINABALU

Postby AbgLang » Sat Apr 25, 2009 11:33 pm

Salam,
Pengumuman bermula 27 April 2009 (ISNIN) ini jam 6 - 10 pagi setiap ISNIN - JUMAAT. Suria Pagi Kinabalu (SuriaFM) bersama DJ Othoe akan disiarkan secara langsung di Sabahan.FM : Siuk Bah Di Dengar
http://www.sabahan.net/

Ini semua akan saya buat secara Automatik. Oleh itu..
TESTING akan dibuat pada Ahad (26 April 2009).
Siaran Suria FM akan disiarkan secara langsung jam 6 - 10 pagi di Sabahan.FM

Harap dapat update dari semua kawan2 pada ahad ini. adakah Suria FM yg keluar atau masih lagi AutoDJ Sabahan.FM yg keluar.

Bagaimana dengan suara.. etc etc..
harap dapat maklumbalas dari semua.

wassalam
http://www.sabahan.net/
AbgLang
 
Posts: 41
Joined: Wed Feb 27, 2008 7:17 pm
Credit in hand: 0.00

Previous

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Radio, TV & Movies

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.