Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Cerita hantu, misteri, paranormal, UFO, alam ghaib dan perkara yang tidak boleh dijelaskan oleh sains

Moderator: Moderators

Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby Guntur » Wed Jul 02, 2008 12:47 am

Mari kita share-share video hantu yang paling menakutkan dari youtube. Kalau tidak menakutkan jangan kasi masuk sini :hammer: .

Klik di sini untuk cara-cara embed video dari youtube.
User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Advertisement

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby Guntur » Wed Jul 02, 2008 11:06 pm

Bah marilah sia kasi mula. Semalam slow bah youtube inda dapat search. Ini dia orang kana rasuk.



Dan ini pula entah hantu apa yang rasuk dia ni :lol2: Ala sorilah inda bikin takut nanti sia cari lagi hehe

User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby frOst_Und3rgrOuNd » Thu Jul 03, 2008 9:06 am

betul kah tu bos :eek: ??? lakunan semata-mata or real ? macam tipu ja pun ... :clap2:
User avatar
frOst_Und3rgrOuNd
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 305
Joined: Sun Apr 13, 2008 6:02 pm
Credit in hand: 0.07
Location: Tamparuli<>KK

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby Guntur » Thu Jul 03, 2008 12:51 pm

Yang video nombor dua tu kasi main video pertama bah tu saya tingu hehe.

Nah ini lagi.

User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Hantu di Lift Singapura.

Postby korud » Thu Jul 03, 2008 4:12 pm

korud
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 463
Joined: Fri Jun 27, 2008 1:29 am
Credit in hand: 17.97

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby bushido » Sun Jul 13, 2008 9:10 pm

tombiruo lift bah kali ha ha ha
User avatar
bushido
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2459
Joined: Thu Nov 02, 2006 3:35 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Kudat - KL

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby the sino » Wed Oct 15, 2008 5:20 pm

sya mau share 1 clip . http://www.youtube.com/watch?v=YCw9H4lQeLE
p/s : tidak expert kalau hal upload2 ni...attach tu link saja..bos Guntur, bole terima ? :tounge:
User avatar
the sino
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 164
Joined: Thu Sep 25, 2008 1:37 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby sweet^lady88 » Wed Oct 15, 2008 5:24 pm

Guntur wrote:Bah marilah sia kasi mula. Semalam slow bah youtube inda dapat search. Ini dia orang kana rasuk.



heran jgk tu hantu pandai mengucap.....patutnya dia takut la ba sama itu ayat2......
Rules are made to be broken!!!
User avatar
sweet^lady88
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 751
Joined: Sun May 25, 2008 6:37 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby Si Tompok » Wed Oct 15, 2008 5:30 pm

Guntur wrote:Bah marilah sia kasi mula. Semalam slow bah youtube inda dapat search. Ini dia orang kana rasuk.



Dan ini pula entah hantu apa yang rasuk dia ni :lol2: Ala sorilah inda bikin takut nanti sia cari lagi hehe



Apaini bos gunturan? kanak kanak istimewa kaini? :lol2:
AYAMANINDIANYOUPISSMEOWFFAIPRAYSOKRISHNAKILLYUUU!!
User avatar
Si Tompok
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 177
Joined: Wed Oct 15, 2008 4:46 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby korud » Wed Oct 15, 2008 5:35 pm

sweet^lady88 wrote:
Guntur wrote:Bah marilah sia kasi mula. Semalam slow bah youtube inda dapat search. Ini dia orang kana rasuk.



heran jgk tu hantu pandai mengucap.....patutnya dia takut la ba sama itu ayat2......


Hai sweet..

saya pula tertanya2, kenapa pula itu hantu mesti takut sama ini perkataan (ayat2 itu)?

saya tanya saja ya. :thumbup1:
korud
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 463
Joined: Fri Jun 27, 2008 1:29 am
Credit in hand: 17.97

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby nichavez » Mon Nov 10, 2008 6:26 pm

na, sa share kamu ni video..sa suka ni tgk yg hantu2 punya..bez gia kan..

http://www.youtube.com/watch?v=hcFMyHny ... re=related
Sa suka mkn bisikut!!
User avatar
nichavez
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 307
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:58 pm
Credit in hand: 0.00
Location: KK

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby melvv87 » Sat Jun 12, 2010 5:10 pm

setakat ne,..sy rasa video yg seram sy pena nampak di youtube ialah link kat bwh ne..sy rasa cm real kali hantu yea ne,.

http://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8
http://www.youtube.com/watch?v=6OwaafssECo
http://www.youtube.com/watch?v=r3jSVSpJW88&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Neqfz2XxfIY&NR=1
User avatar
melvv87
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 120
Joined: Tue May 18, 2010 7:13 pm
Credit in hand: 10.84
Location: Kota Kinabalu

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby 6sense_VampireGurl » Mon Jun 14, 2010 10:15 am

Guntur wrote:Mari kita share-share video hantu yang paling menakutkan dari youtube. Kalau tidak menakutkan jangan kasi masuk sini :hammer: .

Klik di sini untuk cara-cara embed video dari youtube.

Buss, kalo video rakaman sndiri mo kasi masuk sini kuar topic kaitu aaarrr?... :hmmm:
LET ME IN....
User avatar
6sense_VampireGurl
Veteran SF
Veteran SF
 
Posts: 13424
Joined: Tue Jan 20, 2009 7:18 am
Credit in hand: 198.97
Bank: 10,000.61
Location: -Coffin-

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby encik kacang » Mon Jun 14, 2010 2:38 pm

Hellhound - wujudkah? really exist??

nah serba sedikit pandangan orang islam tentang hellhound...
* Riwayat al- Baihaqi daripada Tsa'labah al-Khasyani, sabda Rasulullah s.a.w :

"Jin itu terdiri atas tiga jenis bentuk; satu jenis (spertiga) yang mempunyai sayap. Mereka terbang di udara. Satu jenis lagi (sepertiga lainnya) berupa ular dan anjing. Sedang satu jenis lagi (atau sepertiga lainnya lagi) adalah jin yang menempati (suatu tempat) dan berjalan (seperti manusia)"

* Riwayat Ibnu Abbas r.a :

"Anjing-anjing itu dari bangsa jin al-Hinnu. Mereka adalah kelompok jin yang lemah. Apabila mereka mendatangi makanan kalian, mereka lemparkan (makanan) untuk mereka. Kerana mereka mendapatkan (makanan itu melalui matanya)"

Begitu juga, beberapa jenis jin yang lain iaitu berupakan haiwan lain seperti kucing dan ular."





apa pandangan tuan dan puan2 yang di hormati sekalian....
video ini di tayangkan di national geography..... apa pandangan tuan dan puan???
User avatar
encik kacang
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 25689
Joined: Sun Sep 06, 2009 5:47 am
Credit in hand: 305.14
Bank: 10,288.04
Location: jalan kebun dalam kebun sebelah kilang

Re: Kongsi video hantu paling menakutkan dari YouTube

Postby basung_gureng » Thu Jan 19, 2012 9:01 pm

Sempena malam jumaat yang tercinta ini...sya mo kongsi sama kamu 1 video menakutkan ini...
semasa sya jalan2 di youtube mencari rundingan yang bagus tiba2 tejumpa pulaaa ini vid..
pa kamu rasa...real atau tida..hanya buntut c kachang sija yg tahu.. :lolrf: Image


Video Patung Berhantu
basung_gureng
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 3771
Joined: Sat Feb 12, 2011 12:36 pm
Credit in hand: -99,754.62
Bank: 0.00

Next

Return to Mystery, Paranormal & Supernatural

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.