Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Ada masalah peribadi? Ditinggalkan si Dia? Mau luahkan perasaan? Kasi keluarlah disini ok.

Moderator: Moderators

Apa 1st reaksi korang bila terjumpa ex-boypren or ex-gelpren?

Buat muka selamba (pura2 x kenal la bai tu)
22
19%
Senyum dan terus tanya kabar (tau2 dlm hati berdebar2)
49
43%
Pura-pura jawab hp (tau2 tiada pun orang tepon)
3
3%
Tiada satu pun jawapan di atas
39
35%
 
Total votes : 113

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby zone_unique » Thu Jul 30, 2009 12:45 pm

yomogbaini wrote:Kalo aku...aku pura x nampak....tau kalo dr jauh lagi sa dah perasan.....terus menyimpoang bah x mo bertembung dgn dia.... :oops:

jan ko begitu bah, aku baru mau pi tegur kau hari tu :cry:
ImageImage
sampolna wrote:Yes bro u r rght :mrgreen:
User avatar
zone_unique
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 33550
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:43 pm
Credit in hand: 108.08
Bank: 165,386.68

Advertisement

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby Ogou » Tue Oct 20, 2009 1:28 pm

sy tidak teserempak dgn ex-bf (6th bersinta)tapi terserempak dgn bini dia...sm2 menapau d kadai cina.
bini datang tempat sy, pas tu berdiri d sebelah..
sy buat budu ja masa tu....
bini dia tinguk sy dr atas sampai bawa...mcm mau cari gaduh pulak
(apalagi dia mau sm sy nie....itu zantan suda pilih dia...dia suda dpt itu jantan...)

sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:
Never put off till tomorrow what you can do today
User avatar
Ogou
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 263
Joined: Tue Aug 04, 2009 2:32 pm
Credit in hand: 2.84

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby Bukit_Padang_Roller » Tue Oct 20, 2009 1:33 pm

Ogou wrote:sy tidak teserempak dgn ex-bf (6th bersinta)tapi terserempak dgn bini dia...sm2 menapau d kadai cina.
bini datang tempat sy, pas tu berdiri d sebelah..
sy buat budu ja masa tu....
bini dia tinguk sy dr atas sampai bawa...mcm mau cari gaduh pulak
(apalagi dia mau sm sy nie....itu zantan suda pilih dia...dia suda dpt itu jantan...)

sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:


steady ba kau...jeles baitu...body masih bergatah :slaugh:
ImageImageImageImage
User avatar
Bukit_Padang_Roller
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 31119
Joined: Sat Dec 20, 2008 8:35 pm
Credit in hand: 117.08
Bank: 35,997.31
Location: Dalam santut Mongolutan banyak hutan.

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby zone_unique » Wed Oct 21, 2009 2:03 am

Bukit_Padang_Roller wrote:
Ogou wrote:sy tidak teserempak dgn ex-bf (6th bersinta)tapi terserempak dgn bini dia...sm2 menapau d kadai cina.
bini datang tempat sy, pas tu berdiri d sebelah..
sy buat budu ja masa tu....
bini dia tinguk sy dr atas sampai bawa...mcm mau cari gaduh pulak
(apalagi dia mau sm sy nie....itu zantan suda pilih dia...dia suda dpt itu jantan...)

sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:


steady ba kau...jeles baitu...body masih bergatah :slaugh:

buli pok kaini :slaugh:
ImageImage
sampolna wrote:Yes bro u r rght :mrgreen:
User avatar
zone_unique
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 33550
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:43 pm
Credit in hand: 108.08
Bank: 165,386.68

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby Shu Khi » Wed Oct 21, 2009 9:45 am

sa rasa,nda berani dia tegur sa,dia betapuk blkg bas Tung Ma,cover badan dia yg sudah 3G..
Last edited by Shu Khi on Wed Oct 21, 2009 10:25 am, edited 1 time in total.
mana-mana ja...
'The tragedy of life is not much what men suffer, but rather what they miss'
User avatar
Shu Khi
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 22227
Joined: Sun Nov 02, 2008 10:53 pm
Credit in hand: 138.47
Bank: 53,944.04
Location: Kota Kinabalu

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby tambuakar sabah » Wed Oct 21, 2009 10:14 am

Ogou wrote:......sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:


masih bergetah? boleh diputung ni tau. kawan2, mari kita putung gatah.nnti dapat sakarap. hahahahaha.

ex-gf? kalau aku terserempak pun aku buat bodo ja. anggap ja nda wujud. kalau dia menegur, cari la idea jahat, mcm aku tu hari. ada kejadian di ofis lama. aku jalan sama kawan.melimpas kunun ni ex-gf aku.dia tegur la aku.mau tau apa aku jawab? ada pokok bunga di sebelah, aku tanya tu pokok."pokok, kau ada tegur aku ka tadi?".padan muka tu perempuan. lalalalala.
User avatar
tambuakar sabah
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 10, 2009 12:33 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Tabasan Aki Sia Sana Belakang Rumah

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby zone_unique » Wed Oct 21, 2009 11:07 am

sabahkini wrote:sa rasa,nda berani dia tegur sa,dia betapuk blkg bas Tung Ma,cover badan dia yg sudah 3G..

tatap sudah kawin tu kalau 3g :slaugh:
ImageImage
sampolna wrote:Yes bro u r rght :mrgreen:
User avatar
zone_unique
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 33550
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:43 pm
Credit in hand: 108.08
Bank: 165,386.68

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby aDieJie » Wed Oct 21, 2009 3:02 pm

just say HYE ! :lol2:
n bejalan p tmpat dia,
tnya kabar la ba.
xkan la ba mau sumbung2 kn.
lain la kalo sblm/tym break tuh,
gaduh2..
kalo mcm tuh mmg sa rasa susa la mau betegur.
jgn kn hye,tingu pn nda. ;-)
hm~ tuh laitu..
User avatar
aDieJie
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 214
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:03 am
Credit in hand: 1.57
Location: ranau_kuching

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby Ogou » Wed Oct 21, 2009 3:24 pm

sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:[/quote]

steady ba kau...jeles baitu...body masih bergatah :slaugh:[/quote]
buli pok kaini :slaugh:[/quote]

bulilah pok siring-siring :slaugh:
Never put off till tomorrow what you can do today
User avatar
Ogou
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 263
Joined: Tue Aug 04, 2009 2:32 pm
Credit in hand: 2.84

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby Ogou » Wed Oct 21, 2009 3:26 pm

tambuakar sabah wrote:
Ogou wrote:......sy tau lah bini dia tu gumuk suda branak pinak ...sy kan masi seksi dan begetah :clap2:


masih bergetah? boleh diputung ni tau. kawan2, mari kita putung gatah.nnti dapat sakarap. hahahahaha.

ex-gf? kalau aku terserempak pun aku buat bodo ja. anggap ja nda wujud. kalau dia menegur, cari la idea jahat, mcm aku tu hari. ada kejadian di ofis lama. aku jalan sama kawan.melimpas kunun ni ex-gf aku.dia tegur la aku.mau tau apa aku jawab? ada pokok bunga di sebelah, aku tanya tu pokok."pokok, kau ada tegur aku ka tadi?".padan muka tu perempuan. lalalalala.



bulum lagi time mumutong nie :hammer2:
Never put off till tomorrow what you can do today
User avatar
Ogou
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 263
Joined: Tue Aug 04, 2009 2:32 pm
Credit in hand: 2.84

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby zone_unique » Thu Oct 22, 2009 12:13 pm

Ogou wrote:
bulilah pok siring-siring :slaugh:

nda apa, jadi la juga biarpun siring2 :tounge:
ImageImage
sampolna wrote:Yes bro u r rght :mrgreen:
User avatar
zone_unique
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 33550
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:43 pm
Credit in hand: 108.08
Bank: 165,386.68

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby aDieJie » Thu Oct 22, 2009 1:31 pm

zone_unique wrote:
Ogou wrote:
bulilah pok siring-siring :slaugh:

nda apa, jadi la juga biarpun siring2 :tounge:


apa bah pula tu? :hmmm:
hm~ tuh laitu..
User avatar
aDieJie
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 214
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:03 am
Credit in hand: 1.57
Location: ranau_kuching

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby zone_unique » Thu Oct 22, 2009 5:05 pm

aDieJie wrote:
zone_unique wrote:
Ogou wrote:
bulilah pok siring-siring :slaugh:

nda apa, jadi la juga biarpun siring2 :tounge:


apa bah pula tu? :hmmm:

ini benda yang berguna untuk masa depan bah tu :slaugh:
ImageImage
sampolna wrote:Yes bro u r rght :mrgreen:
User avatar
zone_unique
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 33550
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:43 pm
Credit in hand: 108.08
Bank: 165,386.68

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby sumandak_biasa ja » Sat Oct 24, 2009 12:29 am

sy tdk mau ada ex bf biar la dlm hdp sy knl 1 org ja lelaki...tdk mau nant tapuk2 muka klu jmpa sma ex bf...tp apa bole wt la sda langar prinsip sndri...
the flood of hurt that wells up in me
is so hard to show for others to see
that i play hide and seek over here and there
hoping that someone i trust will care
User avatar
sumandak_biasa ja
 
Posts: 79
Joined: Fri Jul 03, 2009 4:17 pm
Credit in hand: 0.00
Location: D'sabah

Re: Terjumpa ex-boyfriend or ex-girlfriend...

Postby amy » Sat Oct 24, 2009 12:30 am

ameen.nampak dia pa yang sia ada skrg.... :lol2: good bye forever. :lolrf:
TAKE RISKS.if u win, u will be happy.If u lose, u will be wise.
User avatar
amy
Orang Kuat SF
Orang Kuat SF
 
Posts: 4598
Joined: Thu Apr 17, 2008 4:18 pm
Credit in hand: 9.00
Location: away from my land.

PreviousNext

Return to Lovers & Personal Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.