Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Bah ceritalah apa saja di sini yang tidak dapat dikategorikan di mana-mana forum.

Moderator: Moderators

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby paparleo » Thu Nov 06, 2008 5:15 pm

Bah siapa tahu ada gay bar di kk....Kalu mahu kasi comfirm..check saja club bar sebelah tong hing tu...rata2 lelaki gay suka hangout sana..buat permerhatian....sendiri....
User avatar
paparleo
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 169
Joined: Tue Oct 21, 2008 2:54 pm
Credit in hand: 0.00

Advertisement

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby KRISS » Thu Nov 06, 2008 6:47 pm

ChiNoNetZ wrote:
KRISS wrote:
ChiNoNetZ wrote:
bahaya nie perkataan yang kana kasi large size n kaler mirah :lolrf:
uiks nah..muka gay kuning2?..camana tu ah? :hmmm:
macam warna kuning nie smiley ka -> :slaugh:
apai tu toroonzz? x plain plz :shakehead: :lol2:


adu segan nya mau jawab soalan ko ni..ka pura2 tak tahu ke,kalau tia jawab,ko kata sumbung pula,ok la toroonz tu maknanya macam kena kongkek la,nda kira la dari depan ka belakang,kalau kuning tu mcm kena demam kuning la kaler dia


btul nie saya tidak tau..maklumlah sy nie bukan mandak2..hehe..kalau ko cakap cina kali saya paham juga la :slaugh: ..
ko nampak ka perkataan yg saya bagi bold n tukar kaler n besarkan saiz tu..apa tu? waduh2..ayat mu nie..dari mana ko dapat tu? teda dalam kamus :lolrf: :lolrf:


wah ,pancingan kaini?pancing jgn tak pancing..
"lautan di dalam kapal..."
User avatar
KRISS
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 528
Joined: Mon May 26, 2008 10:53 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Red wine » Fri Nov 07, 2008 9:52 am

unguviolet wrote:
KRISS wrote:
ChiNoNetZ wrote:
bahaya nie perkataan yang kana kasi large size n kaler mirah :lolrf:
uiks nah..muka gay kuning2?..camana tu ah? :hmmm:
macam warna kuning nie smiley ka -> :slaugh:
apai tu toroonzz? x plain plz :shakehead: :lol2:


adu segan nya mau jawab soalan ko ni..ka pura2 tak tahu ke,kalau tia jawab,ko kata sumbung pula,ok la toroonz tu maknanya macam kena kongkek la,nda kira la dari depan ka belakang,kalau kuning tu mcm kena demam kuning la kaler dia


wow.. :eek: macam pernah dengar yg sia highl8 ne... :lol2: :slaugh:


Ha ha ha :lolrf: :lolrf:
I like to play up my own talents
User avatar
Red wine
Orang Kuat SF
Orang Kuat SF
 
Posts: 5641
Joined: Tue May 20, 2008 5:59 pm
Credit in hand: 91.45
Bank: 10,908.28

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby TheHiddenXIII » Fri Nov 07, 2008 10:10 am

lelaki yg baju ketet :hmmm: :hmmm: tia tau la mgkn hobi kali tp klu lelaki yg suka pki seluar ketet.Dorg tu bak apa...saja mo kasi tgk tontolow dorg besar ka tia kembung2 dia klu seluar pit :lolrf: :lolrf:
ok bah klu ko...di layan..kada kotogod kio.
User avatar
TheHiddenXIII
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 707
Joined: Sun Jul 13, 2008 1:58 am
Credit in hand: 3.33
Location: KB-KK

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Red wine » Fri Nov 07, 2008 10:12 am

BONONGt-13 wrote:lelaki yg baju ketet :hmmm: :hmmm: tia tau la mgkn hobi kali tp klu lelaki yg suka pki seluar ketet.Dorg tu bak apa...saja mo kasi tgk tontolow dorg besar ka tia kembung2 dia klu seluar pit :lolrf: :lolrf:


ha ha ha,, hati hati kalau pakai seluar Pitt sangat, silap haribulan nepesu ha ha ha :lolrf: :lolrf:
I like to play up my own talents
User avatar
Red wine
Orang Kuat SF
Orang Kuat SF
 
Posts: 5641
Joined: Tue May 20, 2008 5:59 pm
Credit in hand: 91.45
Bank: 10,908.28

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby TheHiddenXIII » Fri Nov 07, 2008 10:38 am

Red wine wrote:
BONONGt-13 wrote:lelaki yg baju ketet :hmmm: :hmmm: tia tau la mgkn hobi kali tp klu lelaki yg suka pki seluar ketet.Dorg tu bak apa...saja mo kasi tgk tontolow dorg besar ka tia kembung2 dia klu seluar pit :lolrf: :lolrf:


ha ha ha,, hati hati kalau pakai seluar Pitt sangat, silap haribulan nepesu ha ha ha :lolrf: :lolrf:

maka nya jan pki seluar pit wpl ada ati mo kasi tinguk kembungan dia..nnt nalajit tu biji ssh nnt.. :slaugh:
ok bah klu ko...di layan..kada kotogod kio.
User avatar
TheHiddenXIII
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 707
Joined: Sun Jul 13, 2008 1:58 am
Credit in hand: 3.33
Location: KB-KK

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Red wine » Fri Nov 07, 2008 10:40 am

BONONGt-13 wrote:
Red wine wrote:
BONONGt-13 wrote:lelaki yg baju ketet :hmmm: :hmmm: tia tau la mgkn hobi kali tp klu lelaki yg suka pki seluar ketet.Dorg tu bak apa...saja mo kasi tgk tontolow dorg besar ka tia kembung2 dia klu seluar pit :lolrf: :lolrf:


ha ha ha,, hati hati kalau pakai seluar Pitt sangat, silap haribulan nepesu ha ha ha :lolrf: :lolrf:

maka nya jan pki seluar pit wpl ada ati mo kasi tinguk kembungan dia..nnt nalajit tu biji ssh nnt.. :slaugh:


Ha ha ha :lolrf: :lolrf: :lolrf:
I like to play up my own talents
User avatar
Red wine
Orang Kuat SF
Orang Kuat SF
 
Posts: 5641
Joined: Tue May 20, 2008 5:59 pm
Credit in hand: 91.45
Bank: 10,908.28

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Salou » Fri Nov 07, 2008 1:17 pm

ChiNoNetZ wrote:wah..tq2 yg sudi balas..hehe..tp kan..ada org bilang la..kalau lelaki suka pakai pakaian yang ketat2 ni gay bah..kalau kamurang tia picaya..skrg nie port gay2 sana dakat taman dbkk tu :slaugh: ..yg d gaya street tu..kalau malam2 tu ada banyak gay stay sana..mo cari mangsa nie..tp tia tau lah betul kah tidak :lol2: :tounge:


....siapa yg mo cari mangsa ni, kau ka diurang? :slaugh:
User avatar
Salou
Global Mod
Global Mod
 
Posts: 11986
Joined: Sat Sep 13, 2008 9:18 am
Credit in hand: 53.99
Bank: 10,319.76
Location: Kota Kinabalu & Penampang, Sabah

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby unguviolet » Fri Nov 07, 2008 1:54 pm

BONONGt-13 wrote:lelaki yg baju ketet :hmmm: :hmmm: tia tau la mgkn hobi kali tp klu lelaki yg suka pki seluar ketet.Dorg tu bak apa...saja mo kasi tgk tontolow dorg besar ka tia kembung2 dia klu seluar pit :lolrf: :lolrf:


aduina..terasa aku baa..persoalannya bg kami yg suka pakai seluar ketat bukan mau kasih tgk kembung2 itu baa..tapi bagi sia mimang selesa kalau ketat2.
kalau berlari senang sja.. :clap2: :clap2:
User avatar
unguviolet
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 346
Joined: Wed Oct 22, 2008 11:45 pm
Credit in hand: 27.52
Location: Seksyen 13,Shah Alam

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Peluru_Sasat » Fri Nov 07, 2008 2:16 pm

frOst_Und3rgrOuNd wrote:lelaki pakai baju ketat @ Body Fit = Gay ??? mungkin juga lah tp klu bagi sa urang yang pakai baju fit skit pastu buka 2-3 butang baju durang bru nampak cam gay ... betul tidak .. :thumbup1: kasi nampak bulu dada kunun .. kekekeke.
pastu bukan itu ja.. musti durang ( Gay ) suka pakai seluar yang fit2 supaya menonjol anu durang (supaya menarik perhatian kaum sejenis) ... kekekekeke .. imaginasi sa ja tu. telampau tenguk movie kali sa ni.


haha...lucu sia tebaca... :lol2:
timbul2 macam itu bukit ah..tapi lagi teruk kalu tiada yang timbul...flat-rate saja... :lol2:
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits
-- Albert Einstein
User avatar
Peluru_Sasat
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1664
Joined: Wed Dec 05, 2007 10:37 am
Credit in hand: 0.00

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby orangaslisabah » Mon May 02, 2011 4:35 pm

Alamak!!! :hmmm: Tak mau lailah pakai yg ketat2 ni. Sia suka bah pakai ni baju...patutlah semua org tengok sia lain mcm saja :hmmm: :lol2:
Semenjak bn-amino cerita pasal seks;liwat,video seks,terkini suara seks(matSabu)smpi negara luar gelar Msia Negara Seks;otak sia kotor oleh ketahian bn-aminoImage
http://ranau.big-forum.net/
User avatar
orangaslisabah
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 35176
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:30 am
Credit in hand: 180.58
Bank: 134,489.71
Location: KOTA KINABALU-RANAU

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Bukit_Padang_Roller » Mon May 02, 2011 4:48 pm

susah owh..sa pakai baju xl pun fit suda :tounge:
ImageImageImageImage
User avatar
Bukit_Padang_Roller
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 31119
Joined: Sat Dec 20, 2008 8:35 pm
Credit in hand: 117.08
Bank: 36,017.31
Location: Dalam santut Mongolutan banyak hutan.

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby orangaslisabah » Mon May 02, 2011 4:54 pm

Bukit_Padang_Roller wrote:susah owh..sa pakai baju xl pun fit suda :tounge:

3G sudah badan ko ging :slaugh:
Semenjak bn-amino cerita pasal seks;liwat,video seks,terkini suara seks(matSabu)smpi negara luar gelar Msia Negara Seks;otak sia kotor oleh ketahian bn-aminoImage
http://ranau.big-forum.net/
User avatar
orangaslisabah
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 35176
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:30 am
Credit in hand: 180.58
Bank: 134,489.71
Location: KOTA KINABALU-RANAU

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby Bukit_Padang_Roller » Mon May 02, 2011 4:57 pm

orangaslisabah wrote:
Bukit_Padang_Roller wrote:susah owh..sa pakai baju xl pun fit suda :tounge:

3G sudah badan ko ging :slaugh:

tu masol ba :slaugh:
ImageImageImageImage
User avatar
Bukit_Padang_Roller
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 31119
Joined: Sat Dec 20, 2008 8:35 pm
Credit in hand: 117.08
Bank: 36,017.31
Location: Dalam santut Mongolutan banyak hutan.

Re: Lelaki Pakai Baju Ketat @ Body Fit Guy Ka Gay?

Postby orangaslisabah » Mon May 02, 2011 4:58 pm

Bukit_Padang_Roller wrote:
orangaslisabah wrote:
Bukit_Padang_Roller wrote:susah owh..sa pakai baju xl pun fit suda :tounge:

3G sudah badan ko ging :slaugh:

tu masol ba :slaugh:

:lolrf: Bah..ko bilang 3G tu badan :slaugh:
Semenjak bn-amino cerita pasal seks;liwat,video seks,terkini suara seks(matSabu)smpi negara luar gelar Msia Negara Seks;otak sia kotor oleh ketahian bn-aminoImage
http://ranau.big-forum.net/
User avatar
orangaslisabah
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 35176
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:30 am
Credit in hand: 180.58
Bank: 134,489.71
Location: KOTA KINABALU-RANAU

PreviousNext

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Kadai Kupi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.