Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Bincang cara hidup sihat, teknik senaman, bina badan, tips-tips pemakanan seimbang/kesihatan, cara mengelakkan penyakit dsb.

Moderator: Moderators

Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 12:38 pm

Atas Permintaann SI Bosou...Pasal dia cakap, time dia naik yaris....tuh kereta sempit tapi masalah dia paha dia yg menbasar sebagai Johan..jaji tuh kerusi menjadi masalah terus dia terasa Sempit...So...Siapa2 di SF ada tips tuk menguruskan or mengecil PAHA Sahajaaaa...tolong tunjuk ajarkan kepada Si bosou...Sia pun mau tau juga Pendapat Kamurang nie
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Advertisement

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby srixon » Fri Jan 09, 2009 1:13 pm

kalau mau kasih kecil paha senang saja tu ko pigi masuk hutan minta gigit nyamuk terok lepas tu ko dpt malaria, 1 bulan ko sakit dan terus ko kurus :thumbup1:
User avatar
srixon
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 218
Joined: Wed Jan 16, 2008 12:26 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 2:02 pm

srixon wrote:kalau mau kasih kecil paha senang saja tu ko pigi masuk hutan minta gigit nyamuk terok lepas tu ko dpt malaria, 1 bulan ko sakit dan terus ko kurus :thumbup1:


Nasihat bagus, masalah dia, nanti kau mengaru-garu...comfirm muka cam picture avatar si sirxon tuh
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 2:08 pm

Nie petua dapat dari asau dikedai makan tadi...lalau maau luluss pala....lari lari silalu api kikat titu pala nuna blandesss :hmmm: :hmmm: selamat mencuba....jan tanya sia..sia pun tidak paham :mad2:
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby mandakranau » Fri Jan 09, 2009 4:05 pm

sikirijii wrote:Nie petua dapat dari asau dikedai makan tadi...lalau maau luluss pala....lari lari silalu api kikat titu pala nuna blandesss :hmmm: :hmmm: selamat mencuba....jan tanya sia..sia pun tidak paham :mad2:


:lol2: :slaugh:
yang sia paham ni tu translation tu asau cakap
'kalau mau kurus paha, lari2 selalu tapi ikat tu paha pakai bangade'...hahahahah
butul kai tu?
User avatar
mandakranau
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 473
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:30 am
Credit in hand: 2.49
Location: K to L

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 4:07 pm

mandakranau wrote:
sikirijii wrote:Nie petua dapat dari asau dikedai makan tadi...lalau maau luluss pala....lari lari silalu api kikat titu pala nuna blandesss :hmmm: :hmmm: selamat mencuba....jan tanya sia..sia pun tidak paham :mad2:
:lol2: :slaugh:
yang sia paham ni tu translation tu asau cakap
'kalau mau kurus paha, lari2 selalu tapi ikat tu paha pakai bangade'...hahahahah
butul kai tu?


yakannn mandak....pintar juga ko ooo biar pun ko lama tdk ke kena ladang :lolrf: :lolrf:
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby princesskataks » Fri Jan 09, 2009 6:57 pm

senang ja..pbeli tu krim kasibakar lemak..
lepas tu sapu d paha..ambil tu plastic wraping untuk wrap tu paha..
hari2 buat mcm tu lepas mandi..kasi biar lah sampai pagi kalau yg bujang..yg sudah kawin tu buka lah kalau rasa2 time tidur sudah....
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 8:32 pm

princesskataks wrote:senang ja..pbeli tu krim kasibakar lemak..
lepas tu sapu d paha..ambil tu plastic wraping untuk wrap tu paha..
hari2 buat mcm tu lepas mandi..kasi biar lah sampai pagi kalau yg bujang..yg sudah kawin tu buka lah kalau rasa2 time tidur sudah....


apa gia nama tuh krim?
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby princesskataks » Fri Jan 09, 2009 9:33 pm

apa2 jenis pembakar lemak..ada yg bagus untuk pempuan ada juga yg xda...
sya kasi rekomen lah kunun 2 ja..

1. sendayu tinnggi punya
2. tu yg pati halia entak apa nama brand dia..sya pun nda ingat

tapi kalau mau yg berkesan punya
pilih lah yg dari italy punya brand..tapi sya syorkkan org msia neh pakai lah msia punya sebab kulit sama cuaca kita nda sama mcm org matsalleh.
tebakar meti kulit..
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 9:43 pm

princesskataks wrote:apa2 jenis pembakar lemak..ada yg bagus untuk pempuan ada juga yg xda...
sya kasi rekomen lah kunun 2 ja..

1. sendayu tinnggi punya
2. tu yg pati halia entak apa nama brand dia..sya pun nda ingat

tapi kalau mau yg berkesan punya
pilih lah yg dari italy punya brand..tapi sya syorkkan org msia neh pakai lah msia punya sebab kulit sama cuaca kita nda sama mcm org matsalleh.
tebakar meti kulit..


infomation yg mantap :thumbup1: rasa2 paha princesskataks mesti ramping dan bergayalah niekan?
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby princesskataks » Fri Jan 09, 2009 9:49 pm

sikirijii wrote:
princesskataks wrote:apa2 jenis pembakar lemak..ada yg bagus untuk pempuan ada juga yg xda...
sya kasi rekomen lah kunun 2 ja..

1. sendayu tinnggi punya
2. tu yg pati halia entak apa nama brand dia..sya pun nda ingat

tapi kalau mau yg berkesan punya
pilih lah yg dari italy punya brand..tapi sya syorkkan org msia neh pakai lah msia punya sebab kulit sama cuaca kita nda sama mcm org matsalleh.
tebakar meti kulit..


infomation yg mantap :thumbup1: rasa2 paha princesskataks mesti ramping dan bergayalah niekan?


dulu kira2 paha sya neh melekat bah :lolrf: :lolrf: nda cantik klo pakai jeans.. lagi nda siuk x masuk angin ahahhaha...jadi sya ada lah pengalaman mo kasi kicik peha..kalu bilang bergaya ndada lah..
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 9:58 pm

princesskataks wrote:
sikirijii wrote:
princesskataks wrote:
dulu kira2 paha sya neh melekat bah :lolrf: :lolrf: nda cantik klo pakai jeans.. lagi nda siuk x masuk angin ahahhaha...jadi sya ada lah pengalaman mo kasi kicik peha..kalu bilang bergaya ndada lah..


i just imaginglah..paha ko ramping tapi buhus ko gini (_________________)(__________________)....abis paha kena concentrade tuh buntut masih juga babasar...abis susah gia mau bungkus tuh buntutkan princesskatak :lovely:
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby princesskataks » Fri Jan 09, 2009 10:06 pm

sikirijii wrote:i just imaginglah..paha ko ramping tapi buhus ko gini (_________________)(__________________)....abis paha kena concentrade tuh buntut masih juga babasar...abis susah gia mau bungkus tuh buntutkan princesskatak :lovely:


wakakkakak tu kalo pempuan ada masaalah busul besar cm g2...kasi ngam2 lah bah..buat apa mo kasi kecil paha kalau busul mcm tu patah tu paha klo cam g2..klau yg besar g2 buhus peha cam lidih mmmmm alamat patah lah paha...tu sya nda ble tolong yg ble sya cakap..keep fit jak lah :slaugh: :slaugh: p jogging kasi kicik dulu tu busul baru kasi kici paha
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby sikirijii » Fri Jan 09, 2009 10:10 pm

princesskataks wrote:
sikirijii wrote:
wakakkakak tu kalo pempuan ada masaalah busul besar cm g2...kasi ngam2 lah bah..buat apa mo kasi kecil paha kalau busul mcm tu patah tu paha klo cam g2..klau yg besar g2 buhus peha cam lidih mmmmm alamat patah lah paha...tu sya nda ble tolong yg ble sya cakap..keep fit jak lah :slaugh: :slaugh: p jogging kasi kicik dulu tu busul baru kasi kici paha


cess....tinkiu for u info ah...senang2 tunjukanlah paha mu itu ah...arap2 siapa2 yg pompuan basar paha...ingat2lah petua ko nie...nti siapa susah...tuh jean lagi...kalau time mau emergency birak...memang comfirm terciritkan cesss
I NEVER LET YOU DOWN UNLESS YOU NAKASADU SENDIRI
User avatar
sikirijii
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1269
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:34 am
Credit in hand: 5.00
Location: K.V, pchong

Re: Cara-Cara Menguruskan/Mengecilkan PaHa ONLY

Postby princesskataks » Fri Jan 09, 2009 10:16 pm

heheheh cantik jua bah basar paha :slaugh: :slaugh: mcm mcm Queen Latifah..
odoii patah ohh laki g2 :slaugh: :slaugh: anyhow sekadar bekongsi bah..
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Next

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Health & Fitness

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there are 3 users online :: 0 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.