cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Bincang cara hidup sihat, teknik senaman, bina badan, tips-tips pemakanan seimbang/kesihatan, cara mengelakkan penyakit dsb.

Moderator: Moderators

cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby az_beauty » Fri Apr 02, 2010 11:38 pm

salam buat semua..

saya ada caranya bah...
kita gunakan "personal online trainer"...
caranya ada di http://edited

saya sudah mencubanya...senang boleh buat senaman dgn cara yang betul walaupun berada di rumah..
cuba lah....
Last edited by Guntur on Sat Apr 03, 2010 12:27 am, edited 1 time in total.
Reason: Sila baca peraturan forum. Mengiklan link di sini tidak dibenarkan kecuali di Pasar Kita.
az_beauty
 
Posts: 7
Joined: Thu Apr 01, 2010 7:00 pm
Credit in hand: 0.00

Advertisement

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby payau » Wed Apr 14, 2010 9:35 am

az_beauty wrote:salam buat semua..

saya ada caranya bah...
kita gunakan "personal online trainer"...
caranya ada di http://edited

saya sudah mencubanya...senang boleh buat senaman dgn cara yang betul walaupun berada di rumah..
cuba lah....

so...ramping suda la purut ko
Dog Barks At Nothing...
Keep Telling Yourself That
User avatar
payau
Veteran SF
Veteran SF
 
Posts: 8871
Joined: Fri Nov 14, 2008 8:14 am
Credit in hand: Locked
Bank: Locked
Location: land of kenyalang

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby Info Wealth » Wed May 19, 2010 9:30 pm

Paling senang senaman di rumah jer. Tak perlu bayar duit gym. Kalu hujan pun boleh senaman. Ikut video senaman di YouTube. Ada banyak kat sana.

Taip jer 'home exercise' kat YouTube. Ada banyak video2 senaman yang boleh diikut kat rumah.

Cubalah! Good luck.
Info Wealth
 
Posts: 4
Joined: Wed May 19, 2010 9:13 pm
Credit in hand: 0.00

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby orangaslisabah » Thu May 20, 2010 9:39 pm

Paling sinang bah ni. Ko kasi bunyi lagi rock n roll dan menarilah dengan rancak. Atau ko pasang tu puco2 :lol2:
Semenjak bn-amino cerita pasal seks;liwat,video seks,terkini suara seks(matSabu)smpi negara luar gelar Msia Negara Seks;otak sia kotor oleh ketahian bn-aminoImage
http://ranau.big-forum.net/
User avatar
orangaslisabah
SF Leaders
SF Leaders
 
Posts: 35180
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:30 am
Credit in hand: 90.06
Bank: 135,062.86
Location: KOTA KINABALU-RANAU

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby tricajus » Fri May 21, 2010 1:01 pm

Kalau kita tinggal kat taman perumahan, kita boleh ajak jiran-jiran kita berjalan perpusing-pusing kat taman. Kalau minat main badminton, boleh jugak dengan jiran-jiran. Saya rasa tak payah buang duit kat gym.
User avatar
tricajus
 
Posts: 7
Joined: Fri May 21, 2010 12:14 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Papar, Sabah

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby StarCC » Mon Aug 30, 2010 5:36 am

jogging di taman pun ok gak
Jom belajar buat taufufah cendol di http://www.rahsiataufufah.com

Image
1. Masih Mengangur, cari kerja dengan cara saya
2. Video buat Aiskrim Goreng Panas
Dan banyak lagi panduan diblog http://www.hairul.com
User avatar
StarCC
 
Posts: 22
Joined: Mon Aug 30, 2010 5:17 am
Credit in hand: 14.57

Re: cara mau senaman bg yg tiada masa ke gym atau aerobik

Postby Dedat » Wed Feb 02, 2011 10:24 pm

lari keliling rumah cukup
Dedat
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 214
Joined: Wed Jan 19, 2011 9:51 pm
Credit in hand: -600.00
Bank: 2.03


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Health & Fitness

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there are 4 users online :: 0 registered, 0 hidden and 4 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.