Handphone & Price list-pls update

Bincang pasal home automation/security system, mobile communications, PDA, DVD player/recorder, iPod dan sebagainya

Moderator: Moderators

Handphone & Price list-pls update

Postby Frey4used » Fri Jun 27, 2008 9:53 am

Hai,
Skg ni teknologi gadget semakin mengembang sekembang-kembangnya. Nokia 888 la,nokia aeon la & byk lagi. Apa handphone kamurang guna? apa handphone yang kamurang mau? Kalau ada harga pasaran terkini, jgn malu2 mo share... :lol2: yang untung kita juga kan?

hehe :lol2: update la utk topic ni ok?

Cheers :lovely:
Hari biasa kerja upis, hujung minggu tutor memandu...penat
User avatar
Frey4used
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 162
Joined: Tue Jun 03, 2008 11:41 am
Credit in hand: 8.45
Bank: 0.00
Location: Sabah

Advertisement

Re: Handphone & Price list-pls update

Postby Guntur » Fri Jun 27, 2008 11:13 am

Saya pindahkan pos ini ke ruangan computer software & hardware. Terima kasih.
User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,270.52

Re: Handphone & Price list-pls update

Postby Dig » Fri Jun 27, 2008 3:50 pm

Deii.... kalau pasal hp ni saya diam2 sija lah. Sebab saya masih guna yg hitam putih lagi, black and white org putih bilang :slaugh: Dunno ini price yg latest punya atau macam mana tapi boleh check link websites di bawah i guess banyak lagi tempat boleh check harga hp.

http://myphone.com.my/web/pricelist.asp
User avatar
Dig
Global Mod
Global Mod
 
Posts: 1003
Joined: Thu Jun 28, 2007 3:56 pm
Credit in hand: 9.06
Bank: 104.57
Location: JB

Re: Handphone & Price list-pls update

Postby Frey4used » Sat Jun 28, 2008 8:28 am

ahha, pasal tu la sia buat ni topic,supaya mana2 kamurang tau pasal harga hp murah,bleh juga rekemen di sini. bukan suma sama harga kan.
pasal tu myphone.com.my sudah sia usha sikit. tu billy lim dari kepong, cuma ada COD di sana saja. mmg murah la sebab dia teda kedai. sebab sia di shah alam, setahu sia hp murah di sini banyak di plaza low yat or area kajang.
Hari biasa kerja upis, hujung minggu tutor memandu...penat
User avatar
Frey4used
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 162
Joined: Tue Jun 03, 2008 11:41 am
Credit in hand: 8.45
Bank: 0.00
Location: Sabah


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Gadgets, Electronics & Handphones

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.