Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Kongsi pengalaman dan tips kecantikan dan fesyen.

Moderator: Moderators

Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby zizaliza » Sat Oct 04, 2008 7:27 pm

haluuuuu..kamurang pernah dengar pasal produk Mary Kay ka..bule share??
zizaliza
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 28, 2008 12:49 am
Credit in hand: 0.00

Advertisement

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby igot » Sat Oct 04, 2008 11:20 pm

ada..ko log on www.marykay.com.my..
tp nda pernah guna :grin:
User avatar
igot
Orang Kuat SF
Orang Kuat SF
 
Posts: 5624
Joined: Tue Aug 19, 2008 5:24 pm
Credit in hand: 0.00
Location: KL-KK-SINGAPORE

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby the sino » Wed Oct 15, 2008 11:30 am

skin sya jenis sensitif,oily lagi tu, tulah sya jarang pakai makeup except kalau pigi dinner. jadi tu hari ngam2 MUA sya pakai tu product untuk makeup.ok juga bah..muka sya trus tidak oily bole maintain tu makeup sampai habis fuction..tapi kalau skincare sya tidak pernah cuba lah... :tounge:
User avatar
the sino
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 164
Joined: Thu Sep 25, 2008 1:37 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby Mis_Vee » Thu Oct 16, 2008 1:22 pm

member sy tu kira mcm ahli mary kay. tp dia mmg can la.. aritu ada dtg p umah buat free facial bg km.. ok la.. compact powder marykay pun ok. rasanya nda mahal sgt jgk. two way cake lg..
Bisnes seramik ONLINE:
Tambah pendapatan RM100, RM200 atau RM700.
http://www.ceramicclub.net/designer/home.php
Mis_Vee
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 25, 2008 3:15 pm
Credit in hand: 0.00
Location: kk - kl

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby Janice89 » Sun May 31, 2009 2:24 pm

Mummy ku sebagai Beauty Consultant from MaryKay.
I'm using MaryKay products.
It's good actually and tak mahal mahal betul juga.
All products are effective bt The most effective/best selling are Satin Hands Set(Untuk licinkan ur hand), Lip MAsks&Lip Balm(Make ur lips more sexy and pink, No longer become dark color after u used it :thumbup1: ), Makeup Remover(Easy to remove make up), Refine&Replenish Set(Make ur scars of the pimples disappear, Betul betul Effective, trust me :biggrin: ), Pure White Masks(Using it together with the refine&Replenish Set), Ultimate Mascara(the most famous mascara in MaryKay), Lipliner/Lipstick/Cheek Color/compact powder/loose powder/foundation foundation bagus bagus juga.

PM me if u're interested with this items. Maybe i can help u, maybe i got spare here. hehe :biggrin:
Janice89
 
Posts: 16
Joined: Fri Sep 05, 2008 12:05 pm
Credit in hand: 0.00

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby v madone » Tue Jun 02, 2009 11:03 am

Janice89 wrote:Mummy ku sebagai Beauty Consultant from MaryKay.
I'm using MaryKay products.
It's good actually and tak mahal mahal betul juga.
All products are effective bt The most effective/best selling are Satin Hands Set(Untuk licinkan ur hand), Lip MAsks&Lip Balm(Make ur lips more sexy and pink, No longer become dark color after u used it :thumbup1: ), Makeup Remover(Easy to remove make up), Refine&Replenish Set(Make ur scars of the pimples disappear, Betul betul Effective, trust me :biggrin: ), Pure White Masks(Using it together with the refine&Replenish Set), Ultimate Mascara(the most famous mascara in MaryKay), Lipliner/Lipstick/Cheek Color/compact powder/loose powder/foundation foundation bagus bagus juga.

PM me if u're interested with this items. Maybe i can help u, maybe i got spare here. hehe :biggrin:

Hye,is this s great product juga??Kira2 brapalah harga da ni??
R seguirá siendo una ..
User avatar
v madone
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 19098
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm
Credit in hand: 208.06
Bank: 11,035.58
Location: Amster-Dam

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby EyCaBaBe » Sun Aug 02, 2009 10:35 pm

Janice89 wrote:Mummy ku sebagai Beauty Consultant from MaryKay.
I'm using MaryKay products.
It's good actually and tak mahal mahal betul juga.
All products are effective bt The most effective/best selling are Satin Hands Set(Untuk licinkan ur hand), Lip MAsks&Lip Balm(Make ur lips more sexy and pink, No longer become dark color after u used it :thumbup1: ), Makeup Remover(Easy to remove make up), Refine&Replenish Set(Make ur scars of the pimples disappear, Betul betul Effective, trust me :biggrin: ), Pure White Masks(Using it together with the refine&Replenish Set), Ultimate Mascara(the most famous mascara in MaryKay), Lipliner/Lipstick/Cheek Color/compact powder/loose powder/foundation foundation bagus bagus juga.

PM me if u're interested with this items. Maybe i can help u, maybe i got spare here. hehe :biggrin:


xctly penah jg ikt mary kay pnya kursus kcantikan...
mmg btl jg bekesan...n yg plg sy ska lip mask&lip balm..after gna lip mask ur lips jd pink2...ok laa..
cuma...harga 2 bole thn jg...bg sy mhal tp kalo tuk kecntikan berbaloi jg... :thumbup1:
User avatar
EyCaBaBe
 
Posts: 14
Joined: Thu Jul 23, 2009 4:24 pm
Credit in hand: 0.00
Location: LD

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby v madone » Mon Aug 03, 2009 4:00 pm

Ok ka product da this?X harmful chemical? :hmmm:
R seguirá siendo una ..
User avatar
v madone
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 19098
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm
Credit in hand: 208.06
Bank: 11,035.58
Location: Amster-Dam

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby haneem71 » Mon Nov 23, 2009 7:20 pm

v madone wrote:Ok ka product da this?X harmful chemical? :hmmm:



hai...I'm Mary Kay beauty consultant. This product mmg bebas dr chemical yg beracun seperti hidrokunin dan yg merbahaya. Kita ada kilang yg membuat penyelidikan sebelum di jual kepada org ramai.

Mmg sgt2 ok, boleh tgk testimoni and blog i kat http:/
Last edited by Salou on Mon Nov 23, 2009 10:11 pm, edited 1 time in total.
Reason: Link removed. Sila baca Peraturan Forum
User avatar
haneem71
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 23, 2009 7:14 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Malaysia

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby v madone » Tue Nov 24, 2009 2:08 pm

haneem71 wrote:
v madone wrote:Ok ka product da this?X harmful chemical? :hmmm:



hai...I'm Mary Kay beauty consultant. This product mmg bebas dr chemical yg beracun seperti hidrokunin dan yg merbahaya. Kita ada kilang yg membuat penyelidikan sebelum di jual kepada org ramai.

Mmg sgt2 ok, boleh tgk testimoni and blog i kat http:/


Oh ya ka?Ko mau jual barang jua ka ni? :hmmm:
R seguirá siendo una ..
User avatar
v madone
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 19098
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm
Credit in hand: 208.06
Bank: 11,035.58
Location: Amster-Dam

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby tambuakar sabah » Tue Nov 24, 2009 2:15 pm

madone,nanti kau guna ni produk makin lawa susah pla tau.
User avatar
tambuakar sabah
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 10, 2009 12:33 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Tabasan Aki Sia Sana Belakang Rumah

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby haneem71 » Tue Nov 24, 2009 7:54 pm

tambuakar sabah wrote:madone,nanti kau guna ni produk makin lawa susah pla tau.


makin lawa lah makin bagus :thumbup1:
User avatar
haneem71
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 23, 2009 7:14 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Malaysia

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby v madone » Wed Nov 25, 2009 8:52 am

tambuakar sabah wrote:madone,nanti kau guna ni produk makin lawa susah pla tau.

Itu yang sa mau bah TS.. :tounge:
R seguirá siendo una ..
User avatar
v madone
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 19098
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm
Credit in hand: 208.06
Bank: 11,035.58
Location: Amster-Dam

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby tambuakar sabah » Wed Nov 25, 2009 9:09 am

v madone wrote:
tambuakar sabah wrote:madone,nanti kau guna ni produk makin lawa susah pla tau.

Itu yang sa mau bah TS.. :tounge:


susah bha...........aku mau mengorat. hahahahaha.
User avatar
tambuakar sabah
Teman SF
Teman SF
 
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 10, 2009 12:33 pm
Credit in hand: 0.00
Location: Tabasan Aki Sia Sana Belakang Rumah

Re: Ada sesiapa pernah dengar pasal Mary Kay

Postby v madone » Wed Nov 25, 2009 12:54 pm

tambuakar sabah wrote:
v madone wrote:
tambuakar sabah wrote:madone,nanti kau guna ni produk makin lawa susah pla tau.

Itu yang sa mau bah TS.. :tounge:


susah bha...........aku mau mengorat. hahahahaha.


:lol2: :lol2:
R seguirá siendo una ..
User avatar
v madone
Respected SF Veteran
Respected SF Veteran
 
Posts: 19098
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm
Credit in hand: 208.06
Bank: 11,035.58
Location: Amster-Dam

Next

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Beauty & Fashion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.