SAMBUNG BULU MATA

Kongsi pengalaman dan tips kecantikan dan fesyen.

Moderator: Moderators

SAMBUNG BULU MATA

Postby liona » Fri Jul 18, 2008 9:10 pm

HI...BLH BGTAU SAYA MANA BLH BUAT NI EYELASH XTENSION SEKITAR KK NI? AND 1 MORE THING...MANA BLH DAPAT SUNTIKAN VITAMIN C AREA KK JUGALA...KALAU BLH KAT KLINIK LA.THANKS :)
liona
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 18, 2008 8:54 pm
Credit in hand: 0.00

Advertisement

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby Guntur » Fri Jul 18, 2008 10:03 pm

liona wrote:HI...BLH BGTAU SAYA MANA BLH BUAT NI EYELASH XTENSION SEKITAR KK NI? AND 1 MORE THING...MANA BLH DAPAT SUNTIKAN VITAMIN C AREA KK JUGALA...KALAU BLH KAT KLINIK LA.THANKS :)


Hi liona,

Selamat datang ke Sabah Forum. Boleh tolong pakai huruf kecil semasa menulis pos? Sila baca peraturan forum di sini OK. Terima kasih.
User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby sarayoh » Sat Sep 20, 2008 7:26 pm

boli ka tompinai.....ini bankali kna tnya geng2 pompuan....lelaki? nda prnh dingar...he ya podan la bankali
sarayoh
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 913
Joined: Fri Aug 08, 2008 11:46 pm
Credit in hand: 31.53

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby jason » Thu Sep 25, 2008 10:10 pm

ahhh..sambung bulu mata ada jgn risauu...

i got satu profesional makeup artist and hair do..can do this kind of thing..u can contact himm by visit his blog..

http://thebeautyofcolour.blogspot.com
jason
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2008 9:54 pm
Credit in hand: 0.00

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby Guntur » Thu Sep 25, 2008 11:01 pm

sebenarnya kami tidak benar kasi iklan direct macam ini tapi oleh kerana ia menjawap soalan topik ini maka kami bagi kelonggaran.
User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby jason » Thu Sep 25, 2008 11:05 pm

we have to direct to the point...tak yah ada putar belit kan jawapan kan...
jason
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 25, 2008 9:54 pm
Credit in hand: 0.00

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby Guntur » Thu Sep 25, 2008 11:06 pm

jason wrote:we have to direct to the point...tak yah ada putar belit kan jawapan kan...


Forum ini ada peraturan. Sila baca sebelum reply/buka topik ok? Kalau mau promosi ditempat orang, kena ikut cara tempat tu.

viewtopic.php?f=3&t=2
User avatar
Guntur
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7035
Joined: Sat Aug 14, 2004 1:24 am
Credit in hand: 247.23
Bank: 10,280.52

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby sesenduk » Thu Jan 15, 2009 2:28 am

sambung bulu mata..aku sudah 3 kali buat sejak aku knl benda ni..
mula2 time baru jek pemes benda ni sekali pasang rm200 aku sanggup..lepas tu sebulan baru gugur..
second aku buat rm100..mungkin sbb bnyk suda yg buka bisness tu... 2minggu setengah jak gugur..
ke3 kali aku buat murah sgt.. rm70 jak... skali 1minggu jak gugur.... sayangnya duitku... keh keh keh keh..
lepas ni aku da bosan da buat...
~~saLuTe BlasT 4 u ALL!!~~
User avatar
sesenduk
 
Posts: 70
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:19 pm
Credit in hand: 0.00
Location: sabah

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby BubbLy_bLue » Thu Jan 15, 2009 10:16 pm

sesenduk wrote:sambung bulu mata..aku sudah 3 kali buat sejak aku knl benda ni..
mula2 time baru jek pemes benda ni sekali pasang rm200 aku sanggup..lepas tu sebulan baru gugur..
second aku buat rm100..mungkin sbb bnyk suda yg buka bisness tu... 2minggu setengah jak gugur..
ke3 kali aku buat murah sgt.. rm70 jak... skali 1minggu jak gugur.... sayangnya duitku... keh keh keh keh..
lepas ni aku da bosan da buat...


beli ja ba bulu mata palsu 2,,murah ja..jimat lg... :slaugh: :slaugh:
s0meb0dy haS tO d0 somEthiNG & It'S juz iNcrEdibly patHetic thAT it has to be Us...
User avatar
BubbLy_bLue
Peminat SF
Peminat SF
 
Posts: 330
Joined: Fri Dec 26, 2008 12:08 pm
Credit in hand: 0.00
Location: somewhere in sabah..

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby sesenduk » Fri Jan 16, 2009 12:42 am

mmg murah... tp bagi aku payah maw pakai... kang silap lekat tetanggal pula.. kan bnyk kes bulu mata tanggal.. hehehhehe
ndak pa la... aku lagi suka pki mascara extnsn n pull volume,.. lagi senang...
~~saLuTe BlasT 4 u ALL!!~~
User avatar
sesenduk
 
Posts: 70
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:19 pm
Credit in hand: 0.00
Location: sabah

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby princesskataks » Fri Jan 16, 2009 2:06 am

eddeii seb bek sya bukan pempuan yg suka makeup2 neh..
sya lagi suka kai maskara ja kasi sambung bulu mata atau pakai bulu mata palsu takut butak sya punya bulu mata... :eek:
Biarlah nampak budu2 dari belagak macam pintar tapi sebenarnya ****** sama juga tu membuyuk kalo g2...
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt
User avatar
princesskataks
Teman Setia SF
Teman Setia SF
 
Posts: 2397
Joined: Mon Nov 17, 2008 9:06 pm
Credit in hand: 1.08
Location: sya tetap d sini berharap nda akan p mana2

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby sesenduk » Fri Jan 16, 2009 2:58 pm

princesskataks wrote:eddeii seb bek sya bukan pempuan yg suka makeup2 neh..
sya lagi suka kai maskara ja kasi sambung bulu mata atau pakai bulu mata palsu takut butak sya punya bulu mata... :eek:


~heheh princesskataks jgn silap.. ni bukan makeup2 taw...touchup bulu mata jak:)
~~saLuTe BlasT 4 u ALL!!~~
User avatar
sesenduk
 
Posts: 70
Joined: Thu Feb 28, 2008 6:19 pm
Credit in hand: 0.00
Location: sabah

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby honeynuyun » Mon Feb 02, 2009 11:27 am

cerewet lah klau asyik nk sambung bulu mata je..takde ke salon yg boleh lentikkan bulu mata dlm jangka masa panjang..2,3 bln ke..takdelah cerewet sgt kan.. :roll:
http://www.nuyunbizhouse.com/
http://www.biodexonlineconsultation.com/
honeynuyun
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 31, 2009 11:32 pm
Credit in hand: 0.00
Location: gombak

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby tioru2me » Mon Feb 02, 2009 12:28 pm

bulu...bulu..... :lolrf:
~tioru2me~
suka atau tidak,terima sajalah...
..can bah if you.. :)
User avatar
tioru2me
Peminat Setia SF
Peminat Setia SF
 
Posts: 971
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:30 pm
Credit in hand: 13.65
Bank: 0.00
Location: eastBOrneo..

Re: SAMBUNG BULU MATA

Postby nurabadi » Fri Feb 27, 2009 4:38 pm

uii naa leceh bahh dulu penah buat tp sekali jatuh2 buruk betul ...

better buat yg kasi lentik n tahan 2 bulan tu.. :lol2:
Image


Image

" can bah if u".....
User avatar
nurabadi
Orang Baru
Orang Baru
 
Posts: 111
Joined: Tue Feb 03, 2009 7:33 pm
Credit in hand: 0.00
Location: SJ

Next

  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Beauty & Fashion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Ads

User Menu

Login Form

Style switcher

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 210 on Thu Jul 12, 2012 11:58 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Copyright © 2004-2012 SabahForum.com. All Rights Reserved.